Andreea Berecleanu, anunț după 7 ani de căsnicie! Ce decizie a luat prezentatoarea

Andreea Berecleanu a făcut anunțul după 7 ani de căsnicie! Iată de decizie au luat ea și soțul ei, medicul Constantin Stan, cu ocazia aniversării lor. Nimeni nu se aștepta.

Andreea Berecleanu a făcut anunțul după 7 ani de căsnicie! Cu ocazia aniversării lor, ea și soțul ei, medicul Constantin Stan, au decis să călătorească la Praga. Prezentatoarea de la Prima TV a transmis și un mesaj în care spune cât de mult le place capitala Republicii Cehe.

„De vineri, prin Praga. Ce vedem? Dar ce nu vedem…! E adevărat, toate biletele și rezervările le-am făcut cu doar câteva ore înainte, online. Și ne-au prins bine, n-am mai stat la cozi lungi. Restul, ca de obicei, am ales spontan.

Praga e atât de frumoasă, de curată, de romantică, de încărcată de istorie, arhitectură, artă. E mai frig decât acasă, dar e soare.

Aceste excursii de weekend, fie că suntem în străinătate sau în țară, fie că ajungem cu trenul sau cu avionul, ne încarcă cu energie și ne aduc bucuria de a fi împreună non stop. Azi sunt 7 ani de la cununia religioasă, parcă a fost ieri. Să ne fim mereu, sănătoși și fericiți!”, a scris aceasta pe Facebook.

Soțul jurnalistei și-a sărbătorit, totodată, ziua de naștere. Bineînțeles, Andreea Berecleanu i-a făcut o urare specială, arătându-și iubirea și recunoștința față de partenerul ei de viață.

„Te-ai născut din iubire și meriți să fii iubit toată viața. Pentru cum ești tu, cu toate ale tale, ‘ciudățenii’, așa cum te alintăm. Și noi, eu, familia întreagă, prietenii, te iubim. Fii, iubitule, liber să descoperi, să inventezi, să citești, să adori tehnologia, progresul, sala ta de operații, știu cât sunt de importante pentru tine. Și mai știu că mereu ai găsit în sufletul tău un loc cald, bun și iubitor pentru noi. Să-ți fie viața o surpriză frumoasă, să fii sănătos și fericit! La mulți ani! Dr. Constntin Stan”, a scris ea.

Medicul Constantin Stan i-a răspuns cu un mesaj scurt: „Sunt fericit și liniștit, iubita mea. Îți mulțumesc!”

Lasă un comentariu