Irina Petrea, fosta Supernanny de la Prima TV, a trecut prin clipe teribile în ultimii 2 ani.

Irina Petrea, psiholog, a devenit cunoscută după ce a apărut în emisiunea de la Prima TV, Supernanny.

Acolo le explica părinților ce greșeli fac în educația copiilor și le arăta acestora că cei mici pot fi cuminți și respectuoși prin metode simple.

După ce nu a mai apărut la televizor, Irina Petrea a trecut printr-o adevărată dramă. Vedeta și-a dorit foarte mult să aibă copii, însă, din păcate, nu a reușit.

În urmă cu 2 ani, momente cumplite au pus-o la încercare, începând cu moartea tatălui său, urmat de mama sa, iar apoi psihologul și-a pierdut și fratele.

“În 2020 a murit tata, în condiții foarte oribile, iar mama a murit la 5 luni după… Pe mama am avut-o filmată cum a murit, pentru că am pus camere în casă, n-am putut să nu mă uit..

Mi-a fost foarte greu pentru că a murit singură (…) A murit și fratele meu acum 3 luni.”

În emisiunea în care a făcut mărturisirile, Irina Petrea a vorbit și despre relația cu Dumnezeu, fiind o persoană credincioasă.

Totuși recunoaște, că i-a fost pusă la încercare smerenia atunci când nu reușea să aibă copii sub nicio formă.

“Sunt multe lucruri la care m-am rugat și nu au venit. Unul dintre acestea au fost să am copii ai mei.”

Irina Petrea, dramă cumplită
“Am făcut tot ce trebuia din punct de vedere medical. Am fost foarte furioasă, foarte dezamăgită.

Nu mai puteam lucra cu copiii, nu mai suportam să văd pe stradă mămici cu copii care făceau greșeli. Îmi era greu să văd

mame care se comportau stupid cu copiii lor și care făceau greșeli oribile în educație. Îmi venea să sar pe ele și să le bat”, a mărturisit Irina Petrea la emisiunea Cioburi din Oglinda.

Fiecare problemă de sănătate cu care vă confruntați necesită analiza unui medic specialist, articolele au doar scopul de a informa, inainte de a urma un tratament consultati mai intai medicul specialist .

Lasă un comentariu